Currently set to Index
Currently set to Follow

Combineer onze verlaagde prijzen met isolatiesubsidie voor dubbele korting!

De corona crisis heeft gevolgen voor ons allemaal. Wij nemen daarom extra maatregelen om uw veiligheid te garanderen en hebben tijdelijk een speciale actie voor u.

Wij nemen de volgende voorzorgsmaatregelen:

Wij hanteren tot 10 februari een extra voordelig tarief

Om u tegemoet te komen in deze tijd hebben wij een speciale actie. Een extra voordelig isolatie tarief voor wie een offerte aanvraagt vóór 10 februari.
Combineer onze eigen korting met ISDE subsidie voor dubbele isolatie korting!.

Het is tot 31 december 2021 mogelijk om subsidie te ontvangen om uw woning te laten isoleren wanneer u bij ons een offerte aanvraagt.

Dakisolatie van Isolatie Centraal

Maar liefst 30% van alle warmte in huis gaat via het dak verloren. Dit maakt dakisolatie de meest efficiënte en besparende vorm van isolatie. Afhankelijk van uw dakconstructie bespaart u tussen de €400 en €700 per jaar! Met ons ambachtelijk timmersmanswerk en verfijnde gipsplaat afwerking zijn wij de ideale partij om uw dak van binnenuit te isoleren.

Wij zijn altijd in de buurt

Isolatie Centraal heeft 6 vestigingen over heel Nederland. Dat betekent dat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Isoleer uw woning nu nog voordeliger met subsidie

Vanaf 4 januari 2021 is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) van kracht. Bij een voldoende groot (isolatie) oppervlak en een hoge isolatiewaarde komt u in aanmerking voor een vergoeding per geïsoleerde vierkante meter. Benieuwd of u in aanmerking komt voor de isolatie subsidie? Vraag het ons gerust.

 

Voordelen van Isolatie Centraal

Previous
Next

De Hoogste Kwaliteit tegen de Beste Prijs

Onderstaand vindt u enkele voordelen van onze isolatiematerialen:

Ontvang Gratis onze Brochure


Beoordeeld met een 8.6
Beoordeeld met een 8.6
Read More

Onze Keurmerken

Graag willen wij u de hoogste isolatiewaarde kunnen aanbieden. Om deze reden hebben wij ons aangesloten bij meerdere isolatie verenigingen. Isolatie Centraal beschikt dan ook over meerdere isolatie keurmerken. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werkmethoden op het gebied van isolatie zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

venin_logo-min2

Soorten Dakisolatie

Bij Isolatie Centraal heeft u altijd keuze uit verschillende isolatiematerialen. Zo hebben wij voor ieder dak en ieder budget een passende oplossing. Wij specialiseren ons in het isoleren van de binnenzijde van het dak. Dit houdt de koude lucht buiten terwijl binnen een aangename temperatuur wordt behouden.

Naast een aangename temperatuur maakt u gemiddeld 30% minder stookkosten omdat de warmte voornamelijk via het dak verloren gaat.  

Ontvang Gratis onze Brochure


4.7 sterren uit 5
4.7 sterren uit 5
Read More

Bel 085 876 91 50 Om Direct een Afspraak te maken

Ben
Ben
uit Doetichem
Read More
Goed advies, snelle afspraak en binnen korte tijd uitgevoerd, prima. 2 leuke kerels die netjes werk hebben geleverd en alles netjes opgeruimd.
Marcel en Ellen
Marcel en Ellen
Uit Beuningen
Read More
Al snel een afspraak kunnen inplannen. Ze zijn een paar uur bezig geweest en hebben netjes gewerkt. Ook na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd en de gaatjes weer gedicht met voegsel in de kleur van onze voegen Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Bep
Bep
Uit Zevenaar
Read More
Afspraak gemaakt voor snelle uitvoering.Werkzaamheden uitgevoerd door een prima op elkaar ingespeeld team. Nette mannen die de geboorde gaten netjes, met voegsel op kleur gemaakt, hebben gevuld.Alles schoongemaakt.
Close Menu