+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

Uw dak binnen een maand geïsoleerd!

Als u nu een offerte aanvraagt kunt u nog profiteren van de aantrekkelijke ISDE-subsidie. Het is ook in 2024 mogelijk om deze subsidie te ontvangen voor het isoleren van uw woning!
Subsidie mogelijk

Subsidie mogelijk

Maak gebruik van de ISDE-subsidie

Lagere energiekosten

Lagere energiekosten

Bespaar jaarlijks honderden euro's

Hogere woningwaarde

Hogere woningwaarde

Verhoog de waarde van uw woning

Voordelen dakisolatie

Dakisolatie voorkomt dat uw woning onnodig warmte via het dak verliest. Afhankelijk van uw dakconstructie bespaart u met dakisolatie tussen de €400 en €700 per jaar!

 

U profiteert het hele jaar door van een geïsoleerd dak. Daardoor blijft het in de zomer een stuk koeler in de woning, maar in de winter makkelijker warm.

 

Het isoleren van het dak is meestal binnen één dag uitgevoerd. Daarbij zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden netjes worden achtergelaten.


Offerte aanvragen

Isoleer voordeliger met subsidie

Is 2024 het jaar waarin u wilt gaan isoleren? Goed nieuws! Sinds 4 januari 2021 is ter vervanging van de subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) de Investerings Subsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) van kracht.

 

Is het oppervlak dat geïsoleerd moet worden groot genoeg en de isolatiewaarde hoog? Dan komt u in aanmerking voor de ISDE- subsidie. Hiervoor is een vergoeding per geïsoleerde vierkante meter.

 

Benieuwd of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem gerust contact met ons op. Bel met één van onze specialisten.


Neem contact met ons op!

Uw dak geïsoleerd in 4 stappen

Check mijn woning

1. Aanvraag

1. Aanvraag

Geïnteresseerd? Vul uw gegevens in op ons aanvraagformulier->

2. Afspraak maken

2. Afspraak maken

Isoleren is maatwerk. Wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek->

3. Persoonlijk advies

3. Persoonlijk advies

De adviseur geeft u geheel kosteloos een vrijblijvend advies en een prijsopgave->

4. Uitvoering

4. Uitvoering

Na uw akkoord wordt door onze specialisten geïsoleerd en kan het besparen beginnen->

Hoe wordt een dak geïsoleerd?

Dakisolatie is meestal binnen één dag uitgevoerd. Onze adviseur controleert bij welk type dak of er een open dakstructuur en bestaand isolatiemateriaal onder de dakpannen aanwezig is. Afhankelijk van deze uitkomsten adviseert hij PIR- isolatieplaten of PIF-isolatiefolie.

 

PIF-folie of PIR-platen worden op maat tegen de binnenkant van het dak gemonteerd. Dankzij de vochtwerende werking van de materialen wordt het dak zelf ook beschermd tegen vocht.

 

Dakisolatie kan snel worden gemonteerd, waardoor u direct een thermische, maar ook een akoestische isolatie ervaart. Dakisolatie is de meest effectieve manier voor warmtebehoud van uw woning, waardoor het zeer besparende vorm van isolatie is.

 

Waarom Isolatie Centraal?

Bij Isolatie Centraal staat service op nummer 1. Wij doen er alles aan om het resultaat zo goed mogelijk te maken voor de klant. Normaal gesproken heeft dit een prijskaartje, maar bij ons niet.

Bij Isolatie Centraal bent u verzekerd van scherpe prijzen. Door onze eigen materialen te produceren, slim in te kopen en het toepassen van kwalitatieve en snelle werkmethoden, kunnen wij u de beste prijs/kwaliteitverhouding bieden.

Binnen 3 tot 5 jaar terug verdiend
10 jaar garantie op alle isolatiewerkzaamheden
Bespaar jaarlijks honderden euro's

Offerte aanvragen

Materialen voor dakisolatie

PIF-folie

Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen, met daarin stilstaande lucht. Deze lucht in combinatie met de folie zorgt ervoor dat er een warmtebuffer ontstaat onder de vloer, waardoor deze warmer en comfortabeler aanvoelt. PIF wordt ook bij vloerisolatie gebruikt.

Knauf Ecose

Deze glaswol-isolatie bestaat uit plantaardige grondstoffen en is zowel zeer mens- als milieuvriendelijk. De Knauf Ecose biedt hoge isolatiewaarden en is zeer brandveilig. Ecose wordt ook gebruikt voor vloerisolatie.

PIR-isolatieplaten

Deze platen zijn in verschillende materialen te krijgen, maar vaak wordt gekozen voor PIR-isolatieplaten. Ze zorgen ervoor dat er goed afgewerkt kan worden en hebben een hoge isolatiewaarde.


1060

+
1060

Huizen geïsoleerd per maand

117

+
117

Actieve medewerkers

43

+
43

Rondrijdende Isolatie Centraal busjes

10

+
10

Jaar ervaring

Onze partners

Bij een gezonde onderneming horen gezonde samenwerkingen. Isolatie Centraal is trots op de fijne samenwerkingen met o.a. gerenommeerde verduurzamingsplatformen, vastgoedbeheerders, aannemers en gesponsorde partners.

×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert