+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

Investeer je vakantiegeld slim!

Veel Nederlanders ontvangen deze maand hun vakantiegeld. Wat doe jij met jouw vakantiegeld? Vaak wordt dit geld op de spaarrekening gezet, maar er is een manier om er meer aan te verdienen.
Isolatie Adviseur

Isolatie Adviseur

Swen de Klerk

2 minuten

21-05-2021

Waar gaat het vakantiegeld naartoe?

Uit een onderzoek van Nibud blijkt dat gemiddeld 20% van de Nederlanders het vakantiegeld besteedt aan het aflossen van schulden of het opheffen van rood staan bij de bank. 50% van de mensen die dit jaar vakantiegeld ontvangt, geeft dit uit aan vakantie. De resterende 30% zet het vakantiegeld op de spaarrekening en geeft dit uit aan overige zaken. Is dit wel een slimme keuze?

 

Is sparen een goede optie?

De spaarrentes zijn enorm laag vergeleken met een aantal jaren geleden. De gemiddelde spaarrente ligt tegenwoordig onder de 1% en soms zelfs negatief. Je doet er financieel dus niet goed aan als je jouw geld op een spaarrekening zet. Om die reden is het veel aantrekkelijker om jouw woning te laten isoleren.

 

Stop je vakantiegeld in isolatie

Met isolatie verlaag je de maandlasten aanzienlijk!

 

Is jouw huis voor 1980 gebouwd en is deze nog niet geïsoleerd? Dan verlies je onnodig veel warmte en moet jouw verwarming hard werken om de woning warm te houden. Als je de woning laat isoleren bespaar je jaarlijks tot wel €800 euro op je energierekening

 

Spouwmuurisolatie is de isolatievorm met het hoogste rendement gemiddeld is deze investering in 3 tot 5 jaar terugverdiend. Hierna is wat je bespaart, pure winst.

 

Ook bodem-, vloer– en dakisolatie zijn interessante investeringen en hebben een hoger rendement dan geld op de spaarrekening.

Neem contact op

Neem contact op

×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert