+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

ISDE-subsidie 2024 voor verduurzamen woningen verhoogd tot € 600 miljoen

Goed nieuws! Ook vanaf 1 januari 2024 wordt er weer overheidssubsidie beschikbaar gesteld voor isolatiemaatregelen. Lees hier verder waarom woningisolatie voor jou voordelig is.
Isolatie Adviseur

Isolatie Adviseur

Swen de Klerk

2 minuten

17-01-2024

Isoleren is zinvol

  • Isolatie voorkomt warmteverlies van jouw woning. Zo verbruik je minder energie en kun je jaarlijks honderden euro’s op jouw energierekening besparen.
  • De energiemarkt is nog steeds instabiel, hierdoor wordt de terugverdientijd van isolatiekosten steeds korter.
  • Een geïsoleerde woning krijgt een hoger energielabel, waardoor jouw woningwaarde mogelijk met enkele duizenden euro’s zal stijgen.
  • Naast besparing in kosten verminder je de CO2 uitstoot en verhoog je het wooncomfort. Zo blijft in de winter de warmte langer hangen en blijft jouw woning in de zomer juist koel.

Belangrijke tips 

Lees op de site van het RVO alles over de ISDE-subsidieregeling (Investerings Subsidie Duurzame energie en Energiebesparing) en de voorwaarden voor jouw subsidieaanvraag per isolatiemaatregel.

 

Extra subsidie bij meerdere maatregelen binnen 24 maanden

Het subsidiebedrag wordt hoger als je meer dan één isolatiemaatregel uitvoert. Dit geldt ook als je een isolatiemaatregel combineert met bijvoorbeeld de installatie van een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet. Vraag subsidie aan binnen 24 maanden na het uitvoeren van de eerste maatregel. Ook voor één verduurzamingsmaatregel krijg je nu 24 maanden de tijd. Gemiddeld ontvang je voor één of twee isolatiemaatregelen resp. 15% tot 30% van jouw investering terug.

 

Isolatie Centraal helpt jou door je van de juiste documenten te voorzien voor jouw subsidieaanvraag. Lees hierover meer op onze subsidiepagina.

 

Wilt je jouw woning laten isoleren? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies en een gratis offerte op maat.

 

Isolatie Centraal, dé specialist in isolatie voor warme winters.

Neem contact op

Neem contact op