+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

Isolatievormen

Er zijn verschillende soorten isolatie die u kan laten uitvoeren om uw woning te verduurzamen. U kunt ze ook combineren, waardoor u optimaal profiteert. Hieronder vindt u alle isolatievormen en hoe deze in hun werk gaan.

Voorbeelden uit de praktijk

Leestijd: 5 minuten 04-12-2023

De helft van de gebouwen voldoet niet aan de energielabelplicht

Sinds 1 januari 2023 geldt de energielabelplicht voor gebouwen. Gebouweigenaren hebben te maken met wetten en regels die gelden voor de energielabelplicht voor bepaalde gebouwen.
Meer lezen
Leestijd: 5 minuten 21-10-2023

Mijn oude woning isoleren, kan dat?

Kan ik mijn oude woning eigenlijk wel isoleren? Dit is een vraag die ons vaak gesteld wordt. In deze blog lees je alles over hoe je jouw oude huis toch kunt voorzien van isolatie.
Meer lezen
Leestijd: 5 minuten 11-07-2023

Waarom het slim is juist nu te isoleren

Uit de woningmonitor van Natuur & Milieu blijkt dat Nederland 1,5 miljoen woningen zonder isolatie heeft. Wat zijn de voordelen als je jouw woning isoleert? En ook niet onbelangrijk, hoe houd je jouw energielasten betaalbaar?
Meer lezen
Leestijd: 5 minuten 23-05-2023

Vochtige kruipruimte: oorzaak, gevolg en oplossing

Vochtige kruipruimtes kunnen nare gevolgen hebben. Het wooncomfort zal bijvoorbeeld flink verminderen omdat er een muffe lucht in de kamers boven de kruipruimte kan ontstaan. Tevens zorgt een vochtige kruipruimte ervoor dat ongedierte, zoals zilvervisjes en slakken, het fijn vinden om in jouw woning te gaan huizen. In deze blog staan de oorzaken, gevolgen en de oplossing voor de vochtige kruipruimte.
Meer lezen
Leestijd: 5 minuten 09-05-2023

Het nut van isoleren in de zomer

De zomer staat weer bijna voor de deur! Ondanks dat, wordt isolatie nog steeds vaak geassocieerd met de winter, want iedereen wil er dan graag warm en comfortabel bij zitten. Dat is jammer, want isoleren in de zomer biedt veel voordelen! In deze blog geven wij een aantal voordelen van isoleren in de zomer.
Meer lezen
Leestijd: 5 minuten 17-04-2023

Rendement en isolatie, wat betekent dit nu?

Wanneer wij spreken over wat isoleren oplevert, wordt er gesproken over een rendement in een percentage. In deze blog leggen wij je uit wat dit betekent.
Meer lezen
Al het nieuws bekijken
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert