+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

Meer hypotheekruimte voor duurzaam wonen

Goed nieuws! Groener wonen wordt beloond. Vanaf 2024 is extra hypotheekruimte mogelijk voor de aankoop van een woning of verduurzamingsmaatregelen zoals isolatie.
Isolatie Adviseur

Isolatie Adviseur

Swen de Klerk

2 minuten

13-03-2024

Extra hypotheekruimte voor groene huiseigenaren

Sinds januari 2024 is er voor groene huiseigenaren extra hypotheekruimte beschikbaar, afhankelijk van het energielabel van de woning, de woningwaarde en je inkomen.

Ga je een woning kopen met een hoog energielabel, of wil je extra lenen voor verduurzamingsmaatregelen, dan kun je meer lenen. Huizenkopers kunnen wel tot 106% van de woningwaarde lenen en voor verduurzaming kan de extra hypotheek oplopen van €20.000 tot €50.000.

Wat zijn de voordelen van een groener label voor jou?

Groener wonen wordt dus beloond.

  •  Door de energielabelplicht verkoop je je woning met een hoger label makkelijker
  •  Een beter energielabel draagt bij aan een hogere woningwaarde en een fijn binnenklimaat
  •  Daarnaast is een verduurzaamd huis bijna aardgasvrij waardoor je minder last hebt van gasprijsschommelingen

Verbeterplan

Om een beter energielabel te krijgen, vragen hypotheekverstrekkers een verbeterplan. Onze partner HomeQgo helpt je met zo’n verbeterplan. Zij bieden een online huisscan over wat de energiebesparende maatregelen zijn. Je krijgt dan een maatadvies inclusief kosten, besparingen, subsidies in een vrijblijvende offerte.

Verbeter en isoleer

Ga je isoleren, een huis te kopen of heb je verbouwplannen? Isolatie Centraal helpt je met vloer-, bodem-, dak- of spouwmuurisolatie. Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze adviseurs. Wij komen bij je langs voor een vrijblijvende offerte. Tip: bewaar facturen, foto’s van voor en na de isolatie en de ISDE-aanvraag en beschikking van de subsidie.

 

Isolatie Centraal heeft de expertise en ervaring om te adviseren welke isolatie het beste bij jouw woning past. Kijk voor deze actie op de volgende link en ontvang nu een leuke korting op isolatie: https://www.isolatiecentraal.nl

 

 

 

 

 

Neem contact op

Neem contact op