De 5 grootste voordelen van isolatie

Isolatie is ontzettend populair onder woningeigenaren. Een geïsoleerde woning kent dan ook veel voordelen. Hieronder vindt u de 5 grootste voordelen van woningisolatie.

1. Verlaagde energierekening

Door een geïsoleerde woning komt koude lucht de woning niet in de winter en hoeft het verwarmingssysteem minder energie te gebruiken om de woning warm te houden. Zo bespaart u direct op uw energierekening. In een tussenwoning bespaart u tot wel €600,- per jaar, terwijl dit bij een vrijstaande woning zelfs oploopt tot wel €800,- per jaar! 

2. Verhoog uw wooncomfort

Door de woning te isoleren blijft de warmte beter hangen in de woning, waardoor de temperatuur constant blijft. Bovendien voelen de muren en vloeren minder koud aan.

Naast een warmere woning in de winter heeft isolatie ook zin in de zomer. In dit seizoen blijft de woning juist koel, omdat de warmte minder goed naar binnen kan trekken.

Kortom: het binnenklimaat wordt een stuk aantrekkelijker.

3. Verlaag de Co2 uitstoot

Doordat u minder hoeft te stoken verminderd u de Co2 uitstoot van uw woning aanzienlijk. U vermindert u jaarlijkse Co2 met honderden kubieke meters. Zo verkleint u uw ecologische voetafdruk. 

4. Verhoog de waarde van uw woning

Een geïsoleerde woning krijgt een beter energielabel. Hierdoor kan de waarde van uw woning zomaar met enkele duizenden euro’s stijgen.

5. Ontvang een mooie subsidie

De overheid heeft een mooie subsidie klaarliggen voor woningeigenaren die hun woning willen verduurzamen. Benieuwd wat die subsidie inhoudt? check onze subsidie pagina.

Al deze voordelen maken dat het isoleren van uw woning zeer aantrekkelijk is. Wilt u uw woning graag isoleren? Graag kijken we met u samen wat de mogelijkheden zijn middels een vrijblijvend adviesgesprek.

Scherpe prijzen

Wij leveren de beste kwaliteit tegenover een scherpe prijs

Advies op maat

Onze adviseurs komen graag bij u langs en geven u advies op maat

Snel geplaatst

Wij plaatsen de isolatie al binnen een maand