Meteen naar de inhoud

Welkom op onze nieuwe website

Bij Isolatie Centraal vonden we het  hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de website. Daarom zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het bouwen en designen van een helemaal nieuwe website. Al zeggen we het zelf: Het eindresultaat mag er zijn.

Frisser, moderner en makkelijker te gebruiken

De hele opbouw van de website is veranderd en hij is veel frisser, moderner en vooral makkelijker te gebruiken. Deze nieuwe website laat een stuk beter zien wie we zijn en waar we voor staan.

Uit feedback bleek dat klanten meer willen weten over ons en onze producten. Daarom zijn we hard bezig (geweest) om steeds completere informatie te faciliteren. Gericht op de klant die op zoek is naar compleet advies voor het isoleren van de woning.

Tips en feedback?

We zijn nu live, maar er wordt achter de schermen nog steeds gewerkt aan de website. Zo blijft deze actueel en interessant om vaker te bezoeken. De website zal nog niet perfect zijn. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website nóg beter te maken? Dan komen we graag met je in contact. Mailen kan naar marketing@isolatiecentraal.nl

Scherpe prijzen

Wij leveren de beste kwaliteit tegenover een scherpe prijs

Advies op maat

Onze adviseurs komen graag bij u langs en geven u advies op maat

Snel geplaatst

Wij plaatsen de isolatie al binnen een maand