+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

Het verhaal van Isolatie Centraal

Isolatie Centraal is een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste gecertificeerde spelers binnen de top 3 in de isolatiemarkt en we zijn nog steeds groeiende. Inmiddels hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en kwalitatieve partner voor alle isolatieprojecten.

 

Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal op. Wessel heeft jarenlange ervaring met het verduurzamen en verminderen van energieverbruik van woningen en vastgoed in Nederland. Al snel kwam hij erachter dat isolatie een van de meest effectieve manieren is om dit doel te bereiken. Samen met mede-eigenaren Leo Oosterwier en Patrick Papa zijn de krachten gebundeld en is een landelijk bedrijf ontstaan dat zich focust op het leveren van hoogwaardige en betaalbare isolatie aan de klanten.

 

Dagelijks voorzien onze vakspecialisten 48 particuliere woningen en zakelijk vastgoed van de beste isolatie. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt onze focus op kwaliteit en service. We bieden de klant maatwerkoplossingen die voldoen aan hun unieke behoeften. Daarbij gebruiken wij de nieuwste technieken en materialen om de woningen en gebouwen van onze klanten energiezuinig en comfortabel te maken. Of het nu gaat om het isoleren van een kleine bungalow of een groot bedrijfspand, Isolatie Centraal heeft de expertise en ervaring om projecten naar volle tevredenheid uit te voeren.

 

We zijn van mening dat isolatie een essentiële bijdrage moet leveren aan het creëren van een duurzamere toekomst. Door op deze manier te ondernemen is Isolatie Centraal een verantwoordelijk en vooruitstrevend bedrijf.

 

Isolatie Centraal is een SKG-IKOB gecertificeerd isolatiebedrijf en aangesloten bij Isolerend Nederland (Voorheen VENIN). Onze isolatiespecialisten gebruiken ecologisch verantwoorde isolatiematerialen en u krijgt 10 jaar garantie op materialen en plaatsing. Alle processen hebben wij in eigen beheer, waardoor wij sneller kwaliteit en service kunnen leveren.

Isoleren is onze passie
Snelle uitvoering
Gecertificeerde monteurs

De zekerheden van Isolatie Centraal

Isolatie Centraal is een gecertificeerd SKG-IKOB isolatiebedrijf en wij zijn aangesloten bij Isolerend Nederland (Voorheen VENIN). Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle isolatieprojecten. Wij hebben alles in eigen beheer waardoor wij binnen een dag kunnen uitvoeren. Bij ons krijgt u gratis advies op maat, een scherpe prijs en 10 jaar garantie op materiaal.

 

Binnen een maand geplaatst
Bespaar jaarlijks honderden euro's
Verhoog de waarde van uw woning of bedrijfspand

Offerte aanvragen
53000

+
53000

Huizen geïsoleerd

117

+
117

Actieve medewerkers

43

+
43

Rondrijdende Isolatie Centraal busjes

10

+
10

Jaar ervaring

Mogen wij ons even voorstellen?

 

Welkom bij ons team! Isolatie Centraal is dé specialist in spouwmuur, vloer en bodemisolatie. Isoleren is onze passie. Al onze medewerkers werken op een plezierige manier samen in een gedreven team en dat merkt u terug in onze service en de kwaliteit!

 

 

Onze partners

Bij een gezonde onderneming horen gezonde samenwerkingen. Isolatie Centraal is trots op de fijne samenwerkingen met o.a. gerenommeerde verduurzamingsplatformen, vastgoedbeheerders, aannemers en gesponsorde partners.

Wat klanten van ons vinden

Over het algemeen zijn onze klanten super tevreden met ons. Daarom scoren we uit meer dan 2.110 reviews op Trustpilot maar liefst 4.6 sterren.