+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

Fletcher hotel Vierhouten

In Vierhouten bij Nunspeet zijn wij het Fletcher hotel-restaurant De Malle Jan aan het isoleren. Alle spouwmuren worden hierbij voorzien van Knauf Supafil inblaaswol.
Isolatie Adviseur

Isolatie Adviseur

Norbert van Daalen

2 minuten

22-04-2024

Spouwmuurisolatie van het hotel-restaurant

Temidden van de Veluwse bossen en de heide ligt het hotel-restaurant Fletcher De Malle Jan. Het historische gebouw heeft eigen paardenstallen en de koninklijke familie kwam hier vroeger voor de jacht en om thee te drinken. Dit 4-sterren hotel in de stijl van een Engels landhuis uit 1862 was een lange tijd niet verduurzaamd. Na een totaalverbouwing is dit pand weer helemaal gereed om voor de komende jaren haar hotel gasten warm te kunnen ontvangen.

 

Knauf Supafil inblaaswol

Voor de spouwmuurisolatie hebben wij Knauf Supafil inblaaswol gebruikt. Dit is een zeer duurzaam en waterafstotend isolatiemateriaal dat gemaakt is van gerecycled glaswol en zand. Knauf Supafil is dampdoorlatend en behoudt zijn structuur voor lange tijd. Het materiaal heeft een constante, goede isolatiewaarde. Bij het verwerken van Knauf wordt het materiaal vermengd met lucht in plaats van chemicaliën, zodat het een gezonde binnenluchtkwaliteit garandeert.

 

Voor de isolatie worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd.

 

Spouwmuurisolatie

 

 

Neem contact op

Neem contact op