Verlaagde prijzen op alle isolatie in deze uitzonderlijke tijd!

De corona crisis heeft gevolgen voor ons allemaal. Wij nemen daarom extra maatregelen om uw veiligheid te garanderen en hebben tijdelijk een speciale actie voor u.

Wij nemen de volgende voorzorgsmaatregelen:

Wij hanteren tot 10 december een extra voordelig tarief

Om u tegemoet te komen in deze tijd hebben wij een speciale actie. Een extra voordelig isolatie tarief voor wie een offerte aanvraagt vóór 10 december.

Profiteer dubbel door naast onze speciale actie tot 30% subsidie te krijgen op uw isolatiekosten

Het is tot 31 december 2020 mogelijk om subsidie te ontvangen om uw woning te laten isoleren. U krijgt daarmee circa 30% van uw aanbesteding vergoed. Wij kunnen u hier telefonisch over informeren wanneer u bij ons een offerte aanvraagt

Spouwmuurisolatie van Isolatie Centraal

Woningen met spouwmuren lijden dagelijks tussen de 15% en 20% aan warmteverlies. Dit is terug te zien in hogere energiekosten en een lagere temperatuur in huis. Tussen de binnen- en buitenmuur bevindt zich bij spouwmuren een ruimte van 7 tot 9 cm. Door simpelweg een aantal kleine gaatjes in de buitenmuur te boren kan deze ruimte eenvoudig worden opgevuld met parels of isolatieschuim.

Wij zijn altijd in de buurt

Isolatie Centraal heeft 6 vestigingen over heel Nederland. Dat betekent dat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Isoleer uw woning nu nog voordeliger met subsidie

Vanaf 2 september 2019 is de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) van kracht. Dit houdt in dat u 20% van de kosten voor het isoleren van woning terug krijgt. Voorwaarde is dat u minimaal 2 isolerende maatregelen laat uitvoeren. De overheid heeft maar een beperkt bedrag beschikbaar voor deze subsidie. Wees er dus snel bij en bespaar 20% op de kosten van uw isolatie.

Meer informatie over de subsidieregeling? Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord.

Voordelen van Isolatie Centraal

Previous
Next

De Hoogste Kwaliteit tegen de Beste Prijs

Onderstaand vindt u enkele voordelen van onze isolatiematerialen:

Ontvang Gratis onze Brochure


Beoordeeld met een 8.6
Beoordeeld met een 8.6
Read More

Onze Keurmerken

Graag willen wij u de hoogste isolatiewaarde kunnen aanbieden. Om deze reden hebben wij ons aangesloten bij meerdere isolatie verenigingen. Isolatie Centraal beschikt dan ook over meerdere isolatie keurmerken. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werkmethoden op het gebied van isolatie zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

venin_logo-min2

HR++ Spouwparels

Bij Isolatie Centraal werken wij met twee types spouwmuurisolatie. Ten eerste de HR++ Spouwparels. Deze kleine EPS-piepschuimparels worden samen met lijm machinaal in de spouw geblazen. Hiervoor worden kleine boorgaten in het voegwerk van uw muur gemaakt die later met specie weer netjes worden weggewerkt. Deze parels zijn gemaakt van een vlamdovend isolatiemateriaal (brandklasse E) en ze zijn bovendien zeer vochtwerend.

EnveriFoam®

Ten tweede werken wij met Enverifoam. Dit wordt in vloeibare vorm ter plekke verwerkt en via kleine boorgaten in de spouwmuur gebracht. Hier wordt het een schuim welke niet plakt en doordringt tot in de kleinste kieren en naden. Op deze manier wordt alles perfect afgedicht en wordt de meest ideale isolatiewaarde verkregen. Bij het verwerken van EnveriFoam® wordt gebruik gemaakt van lucht en niet van Cfk’s om op te schuimen. Daarnaast is EnveriFoam® waterafstotend, dampdoorlatend door de open-cel-structuur en geurneutraal. EnveriFoam® voldoet uiteraard ook aan de huidige brandweervoorschriften.

Knauf Supafil

De inblaaswol van Knauf Supafil is een droom voor elke spouwmuur. Snel aan te brengen, volledig vocht en schimmelwerend en werkt uitstekend voor een gelijkmatige warmteverdeling en optimaal warmtebehoud. Dit materiaal wordt vanaf de buitenmuren in de woning aangebracht. De inblaaswol wordt geleidelijk verdeeld over de spouwmuur en kan daardoor niet inzakken. De inblaaswol is verder bewerkt met siliconen zodat deze waterafstotend is maar de muur toch nog voldoende kan ‘ademen’. 

Ontvang Gratis onze Brochure


Bel 085 876 91 50 Om Direct een Afspraak te maken

Ben
Ben
uit Doetichem
Read More
Goed advies, snelle afspraak en binnen korte tijd uitgevoerd, prima. 2 leuke kerels die netjes werk hebben geleverd en alles netjes opgeruimd.
Marcel en Ellen
Marcel en Ellen
Uit Beuningen
Read More
Al snel een afspraak kunnen inplannen. Ze zijn een paar uur bezig geweest en hebben netjes gewerkt. Ook na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd en de gaatjes weer gedicht met voegsel in de kleur van onze voegen Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Bep
Bep
Uit Zevenaar
Read More
Afspraak gemaakt voor snelle uitvoering.Werkzaamheden uitgevoerd door een prima op elkaar ingespeeld team. Nette mannen die de geboorde gaten netjes, met voegsel op kleur gemaakt, hebben gevuld.Alles schoongemaakt.
Close Menu