Meteen naar de inhoud

Spouwmuur
isolatie

Komt uw woning uit 1920 tot 1991? Dan is de kans groot dat uw spouwmuren niet (goed) geïsoleerd zijn. Spouwmuurisolatie kan u veel voordelen opleveren. 

Gratis en vrijblijvende offerte aanvragen

Wat voor soort(en) isolatie wilt u laten uitvoeren?

Waar moeten de werkzaamheden worden uitgevoerd?

Welk type woning heeft u?

Vul alle informatie in en Ontvang een Prijsindicatie

Profiteer nu extra met de isolatiesubsidie!

Als u nu een offerte aanvraagt kunt u nog profiteren van de aantrekkelijke ISDE subsidie. Het is ook in 2023 mogelijk om deze subsidie te ontvangen voor het isoleren van uw woning!

spouwmuurisolatie uitvoering

Voordelen spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie voorkomt dat uw woning onnodig warmte verliest. Hiermee bespaart u honderden euro’s per jaar op uw energierekening.  

U profiteert het hele jaar door van geïsoleerde spouwmuren. Daardoor blijft het in de zomer een stuk koeler in de woning, maar in de winter makkelijker warm.

Spouwmuurisolatie is meestal binnen één dag uitgevoerd. Daarbij zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden netjes worden achtergelaten en dat de gaatjes in de muren mooi worden gedicht. 

Isoleer voordeliger met subsidie

Is 2023 het jaar waarin u wilt gaan isoleren? Goed nieuws! Sinds 4 januari 2021 is ter vervanging van de subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) van kracht. 

Is het oppervlak dat geïsoleerd moet worden groot genoeg en de isolatiewaarde hoog? Dan kom je in aanmerking voor de ISDE subsidie. Hiervoor is een vergoeding per geïsoleerde vierkante meter.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoeveel subsidie u kan krijgen? Gebruik de rekentool van de overheid!

spouwmuurisolatie check

Benieuwd hoe een spouwmuur precies wordt geïsoleerd?

Waarom Isolatie Centraal?

Bij Isolatie Centraal staat service op nummer 1. Wij doen er alles aan om het resultaat zo goed mogelijk te maken voor de klant. Normaalgesproken heeft dit een prijskaartje, maar bij ons niet. Bij Isolatie Centraal bent u verzekerd van scherpe prijzen. Door onze eigen materialen te produceren, slim in te kopen en het toepassen van kwalitatieve en snelle werkmethoden kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden.

spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie in 4 stappen

1. Aanvraag

Geïnteresseerd? Vul uw gegevens in op ons aanvraagformulier.

2. Afspraak maken

Isoleren is maatwerk. Wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek.

3. Persoonlijk advies

De adviseur geeft u geheel gratis en vrijblijvend advies en een prijsopgave.

4. Uitvoering

Na uw akkoord wordt door onze specialisten geïsoleerd en kan het besparen beginnen.

Materialen voor spouwmuurisolatie

HR++ spouwparels

HR++ Centrapearl Spouwmuurisolatie

Deze kleine EPS-piepschuimparels worden samen met lijm machinaal in de spouw geblazen. Hiervoor worden kleine boorgaten in het voegwerk van de buitenmuur gemaakt. Deze worden later weer netjes met specie weggewerkt. Als de spouwmuur is geïsoleerd, ziet de muur er nog precies hetzelfde uit als voor het isoleren. HR++ parels zijn gemaakt van een vlamdovend isolatiemateriaal (brandklasse E). Ook zijn ze zeer vochtwerend. hiermee worden vochtproblemen aan de muur voorkomen. Isolatieparels worden ook voor bodemisolatie gebruikt.

spouwmuurisolatie Centrafoam

Centrafoam spouwmuurisolatie

Centrafoam wordt in vloeibare vorm verwerkt en via kleine boorgaten in de spouwmuur gebracht. Hier wordt het een schuim dat niet plakt en doordringt tot in de kleinste kieren en naden. Hierdoor wordt alles perfect afgedicht en de meest ideale isolatiewaarde verkregen. Bij het verwerken van Centrafoam wordt gebruik gemaakt van lucht en niet van Cfk’s om op te schuimen. Centrafoam is waterafstotend, dampdoorlatend en geurneutraal. Uiteraard voldoet het schuim ook aan de huidige brandweervoorschriften.

Knauf Supafil spouwmuurislolatie

De inblaaswol van Knauf Supafil is dé droom voor elke spouwmuur. Dit is snel aan te brengen en volledig vocht- en schimmelwerend. Daarnaast werkt het uitstekend voor een gelijkmatige warmteverdeling en optimaal warmtebehoud. Dit materiaal wordt vanaf de buitenmuren in de woning aangebracht. Dit product wordt geleidelijk verdeeld over de spouwmuur en kan daardoor niet inzakken. Zo houd u de isolatiewaarde goed. Knauf Supafil is bewerkt met siliconen zodat deze waterafstotend is, maar de muur toch nog voldoende kan ‘ademen’. 

Benieuwd welk isolatiemateriaal bij uw woning past? Onze adviseurs komen graag langs.

Wat klanten van ons vinden

Scherpe prijzen

Wij leveren de beste kwaliteit tegenover een scherpe prijs

Advies op maat

Onze adviseurs komen graag bij u langs en geven u advies op maat

Snel geplaatst

Wij plaatsen de isolatie al binnen een maand

Offerte aanvragen voor de isolatie van uw woning

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat voor soort(en) isolatie wilt u laten uitvoeren?

Waar moeten de werkzaamheden worden uitgevoerd?

Welk type woning heeft u?

Vul alle informatie in en Ontvang een Prijsindicatie

Waarom isolatiecentraal?

Isolatie Centraal streeft er naar om de grootste van Nederland te worden. Dat kan alleen met tevreden klanten en daarom heeft dit bij ons de hoogste prioriteit.