+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

Uw spouwmuur binnen een dag geïsoleerd

Als u nu een offerte aanvraagt kunt u nog profiteren van de aantrekkelijke ISDE-subsidie. Het is ook in 2024 mogelijk om deze subsidie te ontvangen voor het isoleren van uw woning!
Razendsnelle service

Razendsnelle service

Binnen een dag geïsoleerd

Lagere energiekosten

Lagere energiekosten

Bespaar jaarlijks honderden euro's

Hogere woningwaarde

Hogere woningwaarde

Verhoog de waarde van uw woning

Voordelen spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie voorkomt dat uw woning onnodig warmte verliest. Hiermee bespaart u honderden euro’s per jaar op uw energierekening.

 

U profiteert het hele jaar door van geïsoleerde spouwmuren. Daardoor blijft het in de zomer een stuk koeler in de woning, maar in de winter makkelijker warm.

 

Spouwmuurisolatie is meestal binnen één dag uitgevoerd. Daarbij zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden netjes worden achtergelaten en dat de gaatjes in de muren mooi worden gedicht.


Offerte aanvragen

Isoleer voordeliger met subsidie

Is 2024 het jaar waarin u wilt gaan isoleren? Goed nieuws! Sinds 4 januari 2021 is ter vervanging van de subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) de Investerings Subsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) van kracht.

 

Is het oppervlak dat geïsoleerd moet worden groot genoeg en de isolatiewaarde hoog? Dan kom je in aanmerking voor de ISDE- subsidie.

 

Benieuwd of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem gerust contact met ons op.


Bel met een van onze specialisten!

Benieuwd hoe een spouwmuur precies wordt geïsoleerd?

Waarom Isolatie Centraal?

Bij Isolatie Centraal staat service op nummer 1. Wij doen er alles aan om het resultaat zo goed mogelijk te maken voor de klant. Normaalgesproken heeft dit een prijskaartje, maar bij ons niet. Bij Isolatie Centraal bent u verzekerd van scherpe prijzen. Door onze eigen materialen te produceren, slim in te kopen en het toepassen van kwalitatieve en snelle werkmethoden kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden.

Binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend
10 jaar garantie op alle isolatiewerkzaamheden
Bespaar jaarlijks honderden euro's

Offerte aanvragen

Uw spouwmuur geïsoleerd in 4 stappen

Check mijn woning

1. Aanvraag

1. Aanvraag

Geïnteresseerd? Vul uw gegevens in op ons aanvraagformulier.

2. Afspraak maken

2. Afspraak maken

Isoleren is maatwerk. Wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek

3. Persoonlijk advies

3. Persoonlijk advies

De adviseur geeft u geheel gratis en vrijblijvend advies en een prijsopgave.

4. Uitvoering

4. Uitvoering

Na uw akkoord wordt door onze specialisten geïsoleerd en kan het besparen beginnen.

Materialen voor spouwmuurisolatie

HR++ CentraPearl Spouwmuurisolatie

Deze kleine EPS-piepschuimparels worden samen met lijm machinaal in de spouw geblazen. Hiervoor worden kleine boorgaten in het voegwerk van de buitenmuur gemaakt. Deze worden later weer netjes met voegsel weggewerkt. Als de spouwmuur is geïsoleerd, ziet de muur er nog precies hetzelfde uit als voor het isoleren. CentraPearl HR++ parels zijn gemaakt van een vlamdovend isolatiemateriaal (brandklasse E). Ook zijn ze zeer vochtwerend. Hiermee worden vochtproblemen aan de muur voorkomen. Isolatieparels worden ook voor bodemisolatie gebruikt.

CentraFoam Spouwmuurisolatie

CentraFoam wordt in vloeibare vorm verwerkt en via kleine boorgaten in de spouwmuur gebracht. Hier wordt het een schuim dat niet plakt en doordringt tot in de kleinste kieren en naden. Hierdoor wordt alles perfect afgedicht en de meest ideale isolatiewaarde verkregen. Bij het verwerken van CentraFoam wordt gebruik gemaakt van lucht en niet van Cfk’s om op te schuimen. CentraFoam is waterafstotend, dampdoorlatend en geurneutraal. Uiteraard voldoet het schuim ook aan de huidige brandweervoorschriften.

Knauf Supafil spouwmuurisolatie

De inblaaswol van Knauf Supafil is dé droom voor elke spouwmuur. Dit is snel aan te brengen en volledig vocht- en schimmelwerend. Daarnaast werkt het uitstekend voor een gelijkmatige warmteverdeling en optimaal warmtebehoud. Dit materiaal wordt vanaf de buitenmuren in de woning aangebracht.

Deze inblaaswol wordt geleidelijk verdeeld over de spouwmuur en kan daardoor niet inzakken. Zo houdt u de isolatiewaarde goed. Knauf Supafil is bewerkt met siliconen zodat deze waterafstotend is, maar de muur toch nog voldoende kan ademen. Knauf Supafil wordt ook voor tussenvloerisolatie gebruikt.


1060

+
1060

Huizen geïsoleerd per maand

117

+
117

Actieve medewerkers

43

+
43

Rondrijdende Isolatie Centraal busjes

10

+
10

Jaar ervaring

Momenteel isoleren wij in:

Amsterdam
Almere
Purmerend
Utrecht
Amersfoort
Groningen
Haren
Harlingen
Chaam
Hazeldonk
Franeker
Den Helder
Middelharnis
Ouddorp
Middelburg
's Hertogenbosch
Eindhoven
Almelo
Tubbergen
Heerlen
Stein
Valkenburg
Heerlen
Hoorn
Zaandam
Zandvoort
Enkhuizen
Purmerend
Leiden
Alphen aan den Rijn
Momenteel isoleren wij in:

Onze partners

Bij een gezonde onderneming horen gezonde samenwerkingen. Isolatie Centraal is trots op de fijne samenwerkingen met o.a. gerenommeerde verduurzamingsplatformen, vastgoedbeheerders, aannemers en gesponsorde partners.

×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert