Verlaagde prijzen op alle isolatie in deze uitzonderlijke tijd!

De corona crisis heeft gevolgen voor ons allemaal. Wij nemen daarom extra maatregelen om uw veiligheid te garanderen en hebben tijdelijk een speciale actie voor u.

Wij nemen de volgende voorzorgsmaatregelen:

Wij hanteren tot 10 december een extra voordelig tarief

Om u tegemoet te komen in deze tijd hebben wij een speciale actie. Een extra voordelig isolatie tarief voor wie een offerte aanvraagt vóór 10 december.

Profiteer dubbel door naast onze speciale actie tot 30% subsidie te krijgen op uw isolatiekosten

Het is tot 31 december 2020 mogelijk om subsidie te ontvangen om uw woning te laten isoleren. U krijgt daarmee circa 30% van uw aanbesteding vergoed. Wij kunnen u hier telefonisch over informeren wanneer u bij ons een offerte aanvraagt

Vloerisolatie van Isolatie Centraal

Ongeveer 10% van alle warmte in huis gaat verloren via de vloer. Woningen die vóór 1983 zijn gebouwd zijn vaak niet voorzien van vloerisolatie. Heeft u een kruipruimte dan kunnen wij isolatiemateriaal aan het plafond van de kruipruimte (onderkant van de vloer) aanbrengen. Hierdoor blijft de warmte in huis beter behouden voor een warmere woning en lagere energierekening.

Wij zijn altijd in de buurt

Isolatie Centraal heeft 6 vestigingen over heel Nederland. Dat betekent dat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Isoleer uw woning nu nog voordeliger met subsidie

Vanaf 2 september 2019 is de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) van kracht. Dit houdt in dat u 20% van de kosten voor het isoleren van woning terug krijgt. Voorwaarde is dat u minimaal 2 isolerende maatregelen laat uitvoeren. De overheid heeft maar een beperkt bedrag beschikbaar voor deze subsidie. Wees er dus snel bij en bespaar 20% op de kosten van uw isolatie.

Meer informatie over de subsidieregeling? Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord.

Voordelen van Isolatie Centraal

Previous
Next

De Hoogste Kwaliteit tegen de Beste Prijs

Onderstaand vindt u enkele voordelen van onze isolatiematerialen:

Ontvang Gratis onze Brochure


Beoordeeld met een 8.6
Beoordeeld met een 8.6
Read More

Onze Keurmerken

Graag willen wij u de hoogste isolatiewaarde kunnen aanbieden. Om deze reden hebben wij ons aangesloten bij meerdere isolatie verenigingen. Isolatie Centraal beschikt dan ook over meerdere isolatie keurmerken. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werkmethoden op het gebied van isolatie zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

venin_logo-min2

Soorten Vloerisolatie

Bij Isolatie Centraal werken wij met de volgende kwalitatieve isolatieproducten. Ten eerste Knauf Ecose. Deze glaswol-isolatie bestaat uit plantaardige grondstoffen en is zowel zeer mens- als milieuvriendelijk. De Knauf Ecose biedt hoge isolatiewaarden en is zeer brandveilig.

Het tweede product waar wij veel meer werken, is Trifoil. Deze isolatiefolie bestaat uit meerdere zogenaamde luchtkussens, met daarin stilstaande lucht. Deze lucht zorgt ervoor dat er een warmtebuffer ontstaat onder de vloer, waardoor deze warmer en comfortabeler aanvoelt.

Tenslotte kunnen wij uw vloer isoleren door middel van polyurethaan schuim (PUR) aan te brengen. Deze naadloze isolatie biedt zeer hoge isolatiewaarde en behoudt zijn isolatievermogen voor vele jaren.

Ontvang Gratis onze Brochure


4.7 sterren uit 5
4.7 sterren uit 5
Read More

Bel 085 876 91 50 Om Direct een Afspraak te maken

Ben
Ben
uit Doetichem
Read More
Goed advies, snelle afspraak en binnen korte tijd uitgevoerd, prima. 2 leuke kerels die netjes werk hebben geleverd en alles netjes opgeruimd.
Marcel en Ellen
Marcel en Ellen
Uit Beuningen
Read More
Al snel een afspraak kunnen inplannen. Ze zijn een paar uur bezig geweest en hebben netjes gewerkt. Ook na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd en de gaatjes weer gedicht met voegsel in de kleur van onze voegen Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Bep
Bep
Uit Zevenaar
Read More
Afspraak gemaakt voor snelle uitvoering.Werkzaamheden uitgevoerd door een prima op elkaar ingespeeld team. Nette mannen die de geboorde gaten netjes, met voegsel op kleur gemaakt, hebben gevuld.Alles schoongemaakt.
Close Menu