Vloerisolatie van Isolatie Centraal

Ongeveer 10% van alle warmte in huis gaat verloren via de vloer. Woningen die vóór 1983 zijn gebouwd zijn vaak niet voorzien van vloerisolatie. Heeft u een kruipruimte dan kunnen wij isolatiemateriaal aan het plafond van de kruipruimte (onderkant van de vloer) aanbrengen. Hierdoor blijft de warmte in huis beter behouden voor een warmere woning en lagere energierekening.

Nu tijdelijk extra voordelig! Ontdek uw voordeel door een offerte aan te vragen.

Een goed geïsoleerde woning levert meer wooncomfort op en helpt u besparen op uw energierekening. Daarom bieden wij u nu de kans om gebruik te maken van onze extra voordelige tarieven. 

Doe deze week een aanvraag en profiteer. Geniet elke dag van meer wooncomfort doordat de warmte in uw woning beter behouden blijft. 

Isoleer uw woning nu nog voordeliger met subsidie

Vanaf 2 september 2019 is de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) van kracht. Dit houdt in dat u 20% van de kosten voor het isoleren van woning terug krijgt. Voorwaarde is dat u minimaal 2 isolerende maatregelen laat uitvoeren. De overheid heeft maar een beperkt bedrag beschikbaar voor deze subsidie. Wees er dus snel bij en bespaar 20% op de kosten van uw isolatie.

Meer informatie over de subsidieregeling? Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord.

Voordelen van Isolatie Centraal

 • Zeer scherpe prijzen
 • Hoge beoordelingen
 • Het beste isolatiemateriaal
 • Vrijblijvende offerte binnen 48 uur
 • Snel een gratis eerste adviesgesprek
 • Binnen 1-2 werkdagen geïsoleerd

De Hoogste Kwaliteit tegen de Beste Prijs

Onderstaand vindt u enkele voordelen van onze isolatiematerialen:

 • Hoogste Isolatewaarde
 • Volledig brandwerend
 • Hoge besparing op energiekosten
 • Keuze uit meerdere isolatiematerialen
 • Een verlaagd BTW percentage op de arbeidskosten ( 9% )

Ontvang Gratis onze Brochure


Beoordeeld met een 8.6
Beoordeeld met een 8.6

Onze Keurmerken

Graag willen wij u de hoogste isolatiewaarde kunnen aanbieden. Om deze reden hebben wij ons aangesloten bij meerdere isolatie verenigingen. Isolatie Centraal beschikt dan ook over meerdere isolatie keurmerken. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werkmethoden op het gebied van isolatie zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

venin_logo-min2

Soorten Vloerisolatie

Bij Isolatie Centraal werken wij met de volgende kwalitatieve isolatieproducten. Ten eerste Knauf Ecose. Deze glaswol-isolatie bestaat uit plantaardige grondstoffen en is zowel zeer mens- als milieuvriendelijk. De Knauf Ecose biedt hoge isolatiewaarden en is zeer brandveilig.

Het tweede product waar wij veel meer werken, is Trifoil. Deze isolatiefolie bestaat uit meerdere zogenaamde luchtkussens, met daarin stilstaande lucht. Deze lucht zorgt ervoor dat er een warmtebuffer ontstaat onder de vloer, waardoor deze warmer en comfortabeler aanvoelt.

Tenslotte kunnen wij uw vloer isoleren door middel van polyurethaan schuim (PUR) aan te brengen. Deze naadloze isolatie biedt zeer hoge isolatiewaarde en behoudt zijn isolatievermogen voor vele jaren.

Ontvang Gratis onze Brochure


4.7 sterren uit 5
4.7 sterren uit 5

Bel 085 876 91 50 Om Direct een Afspraak te maken

Ben
Ben
uit Doetichem
Goed advies, snelle afspraak en binnen korte tijd uitgevoerd, prima. 2 leuke kerels die netjes werk hebben geleverd en alles netjes opgeruimd.
Marcel en Ellen
Marcel en Ellen
Uit Beuningen
Al snel een afspraak kunnen inplannen. Ze zijn een paar uur bezig geweest en hebben netjes gewerkt. Ook na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd en de gaatjes weer gedicht met voegsel in de kleur van onze voegen Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Bep
Bep
Uit Zevenaar
Afspraak gemaakt voor snelle uitvoering.Werkzaamheden uitgevoerd door een prima op elkaar ingespeeld team. Nette mannen die de geboorde gaten netjes, met voegsel op kleur gemaakt, hebben gevuld.Alles schoongemaakt.
Close Menu