Meteen naar de inhoud

Junior Planner

Heb jij een bouwkundige achtergrond (geen pré) én krijg jij energie van het optimaal plannen van werk, en contact met de buitendienst? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij:

In de wereld van isolatie zijn er maar weinig specialisten die zowel service als specialisme kunnen bieden. Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal met maar één doel: Door service en kwaliteit samen te brengen de grootste isolatie specialist van Nederland worden.In 4 jaar tijd is Isolatie Centraal uitgegroeid naar een toonaangevende speler in de isolatiemarkt. Dagelijks zijn we met meer dan zestig medewerkers keihard aan de weg aan het timmeren. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt de focus op kwaliteit en service. Service met én voor een lach. Qua bedrijfsstructuur zijn wij een informeel bedrijf, je mag jezelf zijn en blijven! 

Dit zal je gaan doen: 

Als junior planner werk je samen met andere collega planners en houd je je bezig met de technische, logistieke en organisatorische voorbereiding voor onze monteurs.

Het is belangrijk dat je initiatief neemt en altijd op zoek bent naar verbeteringen.

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Daarnaast heb je enige bouwkundige achtergrond, digitale kennis (geen computer vrees) en wellicht relevante werkervaring.

Wij zijn op zoek naar een topper met de volgende karaktereigenschappen:

Wat bieden wij jou:

Ben jij de persoon die ons team komt aanvullen? 
Neem contact met ons op via de mail hr@isolatiecentraal.nl of bel ons op 085 876 91 50

Beste recruiters, acquisitie is n.a.v. deze vacature niet nodig