Teamleider planning isolatie/renovatie

Heb jij een bouwkundige achtergrond én krijg jij energie van het optimaal plannen van werk, voorraadbeheer en contact met de buitendienst? Dan ben jij de Teamleider planning die wij zoeken!

Dit zal je gaan doen

Als Teamleider planning werk je samen met twee junior planners en houd je je bezig met de technische, logistieke en organisatorische voorbereiding voor onze monteurs in de buitendienst. Het gaat hierbij om zowel projecten in de isolatie en gevelonderhoud.

Jij wordt het lijntje tussen de buiten- en binnendienst. Daarom is het belangrijk dat je initiatief neemt en altijd op zoek bent naar verbeteringen.

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Daarnaast heb je een bouwkundige achtergrond, enige digitale kennis én relevante werkervaring.

Wij zijn op zoek naar een topper met de volgende karaktereigenschappen:

Wij zijn op zoek naar een topper met de volgende karaktereigenschappen:

In de wereld van isolatie zijn er maar weinig specialisten die zowel service als specialisme kunnen bieden. Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal met maar één doel: Door service en kwaliteit samen te brengen de grootste isolatie specialist van Nederland worden.

In 4 jaar tijd is Isolatie Centraal uitgegroeid naar een toonaangevende speler in de isolatiemarkt. Dagelijks zijn we met meer dan zestig medewerkers keihard aan de weg aan het timmeren. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt de focus op kwaliteit en service. Service met én voor een lach.

Ben jij de Teamleider planning die wij zoeken? neem contact met ons op via de mail hr@isolatiecentraal.nl of bel ons op 085 876 91 50