Meteen naar de inhoud

Isolatie Centraal zakelijk

We spreken u graag

De afgelopen jaren heeft Isolatie Centraal veel ervaring opgedaan in de zakelijke markt.  Wij hebben veel grote projecten uitgevoerd zoals schoolgebouwen, VvE’s en kantoorpanden.

Wij gaan uitdagingen graag aan en onderzoeken altijd de meest praktische oplossing, waarbij een zo hoog mogelijke isolatiewaarde behaald kan worden. Zo bespaart u het meest voor de scherpste prijs. 

Isolatie zakelijk

Waarom Isolatie Centraal als partner?

Bij Isolatie Centraal stellen wij de klant centraal. Wij doen er alles aan om onze projecten naar de wensen van de klant af te ronden. 

Waarom Isolatie Centraal als partner?

Onder het kwaliteitsaspect doelen wij op de manier van werken die wij hanteren. Wij hebben alles in eigen beheer en werken niet met onderaannemers, waardoor de kwaliteit door ons gegarandeerd blijft. Naast de kwaliteit zorgt het eigen beheer van de werkzaamheden ook voor korte lijnen in de communicatie, waardoor vraagstukken en problemen snel opgepakt en verwerkt worden.

Onze betrokkenheid is kenmerkend voor alle projecten, waarbij wij in het bijzonder de VvE bewoners meenemen in het gehele traject. Door u als klant goed te informeren over wat er gaat gebeuren en op wat voor een manier het gaat gebeuren, kunnen de bewoners de uitvoering met vertrouwen tegemoet zien. 

Neem contact met ons op

Isolatie materiaal