+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

Word partner van Isolatie Centraal

Bij Isolatie Centraal stellen wij de klant centraal. Wij doen er alles aan om onze projecten naar de wensen van de klant af te ronden.

Contactformulier zakelijk

Soort aanvraag(Vereist)
Soort isolatie(Vereist)
Adres

We spreken u graag

De afgelopen jaren heeft Isolatie Centraal veel ervaring opgedaan in de zakelijke markt. Wij hebben door heel Nederland veel grote projecten uitgevoerd zoals schoolgebouwen, VvE’s en kantoorpanden.

 

Wij gaan uitdagingen graag aan en onderzoeken altijd de meest praktische oplossing, waarbij een zo hoog mogelijke isolatiewaarde behaald kan worden. Zo bespaart u het meest voor de scherpste prijs.


Contact opnemen
Subsidie mogelijk

Subsidie mogelijk

Maak gebruik van de ISDE-subsidie

Lagere energiekosten

Lagere energiekosten

Bespaar jaarlijks honderden euro's

Hogere woningwaarde

Hogere woningwaarde

Verhoog de waarde van uw woning

Waarom Isolatie Centraal als partner?

Onder het kwaliteitsaspect doelen wij op de manier van werken die wij hanteren. Wij hebben alles in eigen beheer en werken niet met onderaannemers, waardoor de kwaliteit door ons gegarandeerd blijft. Naast de kwaliteit zorgt het eigen beheer van de werkzaamheden ook voor korte lijnen in de communicatie, waardoor vraagstukken en problemen snel opgepakt en verwerkt worden.

 

Onze betrokkenheid is kenmerkend voor alle projecten, waarbij wij in het bijzonder de VvE bewoners meenemen in het gehele traject. Door u als klant goed te informeren over wat er gaat gebeuren en op wat voor een manier het gaat gebeuren, kunnen de bewoners de uitvoering met vertrouwen tegemoet zien.

 

Gespecialiseerd in zowel isolatie als gevelreiniging- en impregnatie
Vele jaren ervaring
SKG-IKOB gecertificeerd
Hoogst gewaardeerde specialist op Trustpilot
Wij zijn uit op een langdurige en transparante samenwerking
Bij ons krijgt u een vast aanspreekpunt

Meer weten over Isolatie Centraal?

Onze partners

Bij een gezonde onderneming horen gezonde samenwerkingen. Isolatie Centraal is trots op de fijne samenwerkingen met o.a. gerenommeerde verduurzamingsplatformen, vastgoedbeheerders, aannemers en gesponsorde partners.