Bent u als VVE op zoek naar een partij die u kan helpen met isolatie en/of gevelwerken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Isolatie Centraal heeft al veel VVE’s naar tevredenheid mogen helpen. Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

spouwmuurisolatie specialist

Voordelen spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie voorkomt dat uw woning onnodig warmte verliest. Zo bespaart u honderden euro’s per jaar op uw energierekening.  

U profiteert het hele jaar door van geïsoleerde spouwmuren. In de zomer blijft het een stuk koeler in de woning en in de winter blijft de woning makkelijker warm.

Het isoleren van de spouwmuren is meestal binnen één dag uitgevoerd. Daarbij zorgen we ervoor dat alle rommel netjes wordt opgeruimd en de gaatjes mooi worden gedicht. 

Isoleer voordeliger met subsidie

Is 2021 het jaar waarin u wilt gaan isoleren? Goed nieuws! Sinds 4 januari 2021 is ter vervanging van de subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) van kracht. 

Als het oppervlak dat geïsoleerd moet worden groot genoeg is en de isolatiewaarde hoog is, kom je in aanmerking voor de ISDE subsidie. Dit is een vergoeding per geïsoleerde vierkante meter.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoeveel subsidie jij kan krijgen? Gebruik de rekentool van de overheid

montagespuit spouwmuurisolatie

Uw woning geïsoleerd in 4 stappen

Scherpe prijzen

Wij leveren de beste kwaliteit tegenover een scherpe prijs

Advies op maat

Onze adviseurs komen graag bij u langs en geven u advies op maat

Snel geplaatst

Wij plaatsen de isolatie al binnen een maand

Neem contact met ons op

Isolatie materiaal
Insula certificering