+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

Zo wordt een vloer geïsoleerd

Vloerisolatie is een rendementvolle manier van isoleren. Dit komt door de relatief lage investering en snelle terugverdientijd. Zo heeft u vloerisolatie al binnen 4 tot 6 jaar terugverdiend. Maar hoe wordt een vloer eigenlijk geïsoleerd? U leest het hieronder.

Stap 1: Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom beginnen onze monteurs als ze aankomen altijd direct met de voorbereiding. Bij vloerisolatie is het volgende materieel nodig: verlichting, rollen isolatiemateriaal, bodemfolie en spullen om het isolatiemateriaal aan de vloer te bevestiging.

 

Terwijl de ene monteur de rollen isolatiemateriaal op maat snijdt, plaatst de andere monteur de bodemfolie in de kruipruimte en zorgt hij voor verlichting in de kruipruimte. Als ze beiden klaar zijn met de voorbereiding kan het isoleren beginnen!

Stap 2: Isolatiedekens monteren

Het isolatiemateriaal wordt eerst over de kruipruimte verdeeld. Als dit gebeurd is worden er gaten gemaakt in de vloer en speciaal ontwikkelde pluggen geplaatst.

 

Als de pluggen geplaatst zijn worden de isolatiedekens met speciale pinnen vastgezet tegen de vloer.

 

Als alle dekens geplaatst zijn dan worden alle naden en kieren afgedicht met speciaal isolatietape. Dit voorkomt de vorming van koudebruggen.

Stap 3: Opruimen en opleveren

Bij het isoleren van een vloer komt vaak best wat stof vrij. Bij de ingang van de kruipruimte komt dit vaak in lichte mate uit de kruipruimte zetten. We proberen dit tijdens het monteren van de vloerisolatie te minimaliseren, maar het is nooit helemaal schoon.

 

Ons doel is altijd om aan de buitenkant niet te zien dat we langs zijn geweest. Daarom zorgen we er altijd voor dat we bij de oplevering de werkzaamheden netjes achterlaten.

Waarom isolatie Centraal?

Bij Isolatie Centraal staat service op nummer 1. Wij doen er alles aan om het resultaat zo goed mogelijk te maken voor de klant. Normaal gesproken heeft dit een prijskaartje, maar bij ons niet. Bij Isolatie Centraal bent u verzekerd van scherpe prijzen. Door onze eigen materialen te produceren, slim in te kopen en het toepassen van kwalitatieve en snelle werkmethoden kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden.


Offerte aanvragen
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert