+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

5 Redenen om energiezuinig te wonen

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van energiezuinig wonen? Hieronder vindt u dé vijf redenen om over te gaan op een energiezuinige woning. Niet alleen omdat het goed is voor het milieu, maar ook omdat het zorgt voor een beter gevulde portemonnee én een verhoogd wooncomfort.
Isolatie Adviseur

Isolatie Adviseur

Swen de Klerk

2 minuten

23-08-2021

Energiezuinig wonen loont

 

1. Bespaar op uw energierekening

Het voordeel aan energiezuinig wonen is dat u de investeringen heel snel terugverdient. Als de investering terugverdiend is, houdt de besparing niet op. Deze besparing is vanaf dan pure winst! Daarnaast kunt u als u aan de voorwaarden voldoet aanspraak maken op de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE).

 

2. Ga voor een optimaal wooncomfort

Door uw woning goed te isoleren, daalt de energierekening aanzienlijk doordat de temperatuur in huis makkelijker te regelen is. Daardoor blijft het bij warm weer koeler in huis en bij koud weer juist warmer. Naast verschillende vormen van isolatie, kan ook voor kiezen om nieuwe ramen met een hoge isolatiewaarde (HR++ glas).

 

3. Verhoog de waarde van uw woning

Energie zuinige woningen zijn extreem populair. Hoe beter het energielabel, hoe meer uw woning waard is. Een extra reden waarom  investeren in een duurzame woning financieel aantrekkelijk is.

 

4. Verklein uw ecologische voetafdruk

Door energiezuinig te wonen, bent u goed bezig voor het milieu. U kunt uw ecologische voetafdruk enorm verkleinen. Tegenwoordig worden er zelfs woningen gebouwd die volledig energie neutraal zijn.

 

5. U wordt minder afhankelijk van de grote energieleveranciers

De gasprijzen stijgen steeds meer. Door de prijzen omhoog steeds maar weer omhoog te schroeven, probeert de overheid mensen te stimuleren om van het gas af te gaan. Met het verduurzamen van uw woning, zorgt u ervoor dat u minder tot zelfs helemaal geen gas verbruikt.

Neem contact op

Neem contact op

×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert