+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

ISDE-subsidie

Wie in 2024 de woning wil laten isoleren heeft geluk. De overheid heeft de ISDE-subsidie met € 40 miljoen verhoogd tot € 600 miljoen voor eigenaren die hun woning willen isoleren en verduurzamen. Hieronder vindt u meer over deze subsidie en hoe u deze kunt aanvragen.

Contactformulier

Wat houdt deze subsidie in?

Sinds 1 januari 2021 kunnen huiseigenaren een nieuwe subsidie ontvangen voor het isoleren van hun woning. Deze ISDE-subsidieregeling geldt voor alle soorten isolatie die Isolatie Centraal uitvoert.

 

Huiseigenaren en Verenigingen van Eigenaren kunnen subsidie aanvragen. Lees op de site van de overheid of u hiervoor in aanmerking komt. Monumenteigenaren kunnen ook ISDE-subsidie aanvragen. Lees hier alles over de voorwaarden hiervoor.

 

Ook vanaf 1 januari 2024 kunt u subsidie aanvragen voor één of twee isolatiemaatregelen. U kunt dan €4,-  per m² subsidie ontvangen, hetgeen gemiddeld gelijk is aan 15% resp.tot 30% van uw investering. Deze isolatiemaatregel mag al vanaf 2 april 2022 zijn aangebracht. U kunt dan met terugwerkende kracht nog steeds subsidie aanvragen tot uiterlijk 12 maanden na de uitvoeringsdatum.

Wat zijn de wijziging voor de ISDE-subsidie voor 2024? U leest hierover op de site van het RVO, wat wijzigt er vanaf 2024?

 

U moet de subsidie binnen 2 jaar aanvragen. De termijn begint te lopen op het moment dat de eerste (of enige) maatregel is geplaatst. Let op: de aanvraagtermijn van 2 jaar geldt voor maatregelen die op of na 1 januari 2022 zijn geplaatst. Met uw DigID kunt u de subsidie online aanvragen via het eLoket van het RVO.

 

U kunt hierbij kiezen om twee soorten isolatie te combineren, of één van de isolatievormen combineren met een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet.

 

 

 


Contact opnemen

Hoeveel kan ik besparen?

Om huiseigenaren een duidelijke indicatie te geven op welk bedrag ze aanspraak kunnen maken, is er de ISDE-rekentool van het RVO. Hiermee kunt u zelf uitrekenen hoeveel subsidie u kunt verwachten voor de isolatiemaatregelen die u wilt nemen. Hiervoor heeft u het geschatte aantal m² nodig van het oppervlak dat u wilt meten.

Als u de gegevens in het rekentool invult, ontvangt u een eerste schatting van het subsidiebedrag.


Contact opnemen

Hoe vraag ik subsidie aan?


1. Adviesgesprek

1. Adviesgesprek

Onze adviseurs adviseren u graag over de isolatiemogelijkheden van uw woning.

2. Check of uw maatregel onder de subsidie valt

2. Check of uw maatregel onder de subsidie valt

Controleer voor de plaatsing van de isolatie of deze maatregelen in de maatregelenlijst van het RVO staan.

3. Aanschaf van de isolatie

3. Aanschaf van de isolatie

Bij akkoord op de offerte bewaart u de getekende offerte/opdrachtbevestiging en het betaalbewijs (factuur).

4. Plaatsing van de isolatie

4. Plaatsing van de isolatie

Zodra u de isolatiemaatregelen laat uitvoeren, krijgt u van ons een bewijs van de installatie in de vorm van een factuur (digitaal).

5. Voorbereiding aanvraag

5. Voorbereiding aanvraag

Verzamel al uw documenten en bewijzen (opdrachtbevestiging, betaalbewijs, factuur en foto's).

6. ISDE-subsidie aanvragen

6. ISDE-subsidie aanvragen

Met uw DigID kunt u de subsidie online aanvragen via het eLoket van het RVO. Let op: wij zijn niet aansprakelijk voor het tijdig aanvragen van de subsidie.

Waarom Isolatie Centraal?

Bij Isolatie Centraal staat service op nummer 1. Wij doen er alles aan om het resultaat zo goed mogelijk te maken voor de klant. Normaal gesproken heeft dit een prijskaartje, maar bij ons niet. Bij Isolatie Centraal bent u verzekerd van scherpe prijzen. Door onze eigen materialen te produceren, slim in te kopen en het toepassen van kwalitatieve en snelle werkmethoden, kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden.

Binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend
10 jaar garantie op alle isolatiewerkzaamheden
Bespaar jaarlijks honderden euro's

Advies gesprek aanvragen
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert