+ 53.000 huizen geïsoleerd + 53.000 huizen geïsoleerd
+ 87 gecertificeerde monteurs + 87 gecertificeerde monteurs
085 876 91 50
Mail ons Bel ons Offerte

Zo wordt een dak geïsoleerd

Dakisolatie is de meest ingrijpende manier van isoleren. Dit komt door de relatief hoge investering, maar ook flinke besparing. Dakisolatie is gemiddeld al binnen 5 tot 8 jaar terugverdiend. Maar hoe wordt een dak eigenlijk geïsoleerd? U leest het hieronder.

Stap 1: Voorbereiden

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom beginnen onze monteurs als ze aankomen altijd direct met de voorbereiding. Bij dakisolatie is het volgende materieel nodig: rollen isolatiemateriaal, eventueel gipsplaten om de isolatie af te werken en spullen om het isolatiemateriaal aan het dak te bevestigen.

 

De monteurs beginnen altijd eerst met het opmeten van de te isoleren ruimte. Zo kunnen ze het isolatiemateriaal en de gipsplaten (indien incl. afwerking) op maat maken.

Stap 2: Plaatsen

Als het materiaal op maat gesneden is, monteren de monteurs het isolatiemateriaal zo strak als mogelijk is tegen het dakbeschot.

Als het isolatiemateriaal geplaatst is worden de kieren en naden tussen het geplaatste isolatiemateriaal netjes afgeplakt met speciaal ontwikkeld isolatietape. Zo wordt de isolatiewaarde optimaal.

Stap 3: Afwerken

Als u ervoor gekozen heeft om het dak te laten isoleren inclusief afwerking, dan zullen de monteurs een raamwerk op maat maken met houten latten en hierop gipsplaten monteren.

 

Dit zodat u het netjes kunt (laten) stucen en eventueel spotjes kunt plaatsen.

 

Zo kunt u van uw zolder een extra slaapkamer maken!

Stap 4: Schoonmaken en opleveren

Bij het isoleren van een dak komt weleens wat stof vrij. We proberen dit tijdens het monteren van de dakisolatie te minimaliseren, maar het blijft nooit helemaal schoon.

 

We willen ons werk altijd netjes achterlaten. Daarom zorgen we er altijd voor dat we bij de oplevering de werkzaamheden netjes achterlaten.

Waarom Isolatie Centraal?

Bij Isolatie Centraal staat service op nummer 1. Wij doen er alles aan om het resultaat zo goed mogelijk te maken voor de klant. Normaal gesproken heeft dit een prijskaartje, maar bij ons niet. Bij Isolatie Centraal bent u verzekerd van scherpe prijzen. Door onze eigen materialen te produceren, slim in te kopen en het toepassen van kwalitatieve en snelle werkmethoden kunnen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden.


Offerte aanvragen
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert
×
Alert